Inschrijven

Het Noorderlicht is een groeiende school in een groeiende wijk. Om de kwaliteit van onderwijs te kunnen waarborgen vinden wij het belangrijk dat de school beheerst en niet te hard groeit.
Het kan dus zijn dat we voor sommige groepen of leeftijden een reservelijst hanteren. U kunt altijd even bellen of mailen om te informeren of er plaats is voor uw zoon of dochter.

U kunt uw kind(eren) aanmelden vanaf de tweede verjaardag. Een kennismakingsgesprek plannen kan al voor de tweede verjaardag. We ontvangen echter ruimschoots meer aanmeldingen dan we kunnen plaatsen. We laten u zo spoedig mogelijk na aanmelding weten of uw zoon of dochter geplaatst kan worden.

Uiteraard hebben broertjes en zusjes van leerlingen op Het Noorderlicht voorrang mits zij (ruim) voor de tweede verjaardag zijn ingeschreven. Hierna staat de aanmelding ook open voor andere kinderen.

Wilt u uw zoon of dochter aanmelden op Het Noorderlicht? Dat kan op twee manieren.
Wij nodigen u uit om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek via 079-3617749 of info@hetnoorderlicht.unicoz.nl.

U kunt ook hier het aanmeldformulier downloaden en ingevuld opsturen naar:

Het Noorderlicht
Spitsbergen 5
2721 GP Zoetermeer

Wij zullen dan contact met u opnemen om een afspraak te maken, in beide gevallen is de inschrijving pas definitief na een kennismakingsgesprek en een bevestiging.

X