Welkom op de groepspagina van groep 5a!

Op deze groepspagina treft u het laatste nieuws, foto’s en eventueel huiswerk in de agenda.

In groep 5a zitten 25 gezellige en hardwerkende leerlingen. Er zijn 2 leerkrachten: op maandag, donderdag en vrijdag staat juf Marjolein voor de groep en op dinsdag en woensdag meester Wieger. Zodra het verlof van juf Hilda voorbij is in het nieuwe jaar, neemt zij de dagen van meester Wieger over.

De leerkrachten zijn per mail te bereiken op: marjolein.moes@hetnoorderlicht.unicoz.nl en wieger.vanderwalle@hetnoorderlicht.unicoz.nl. We stellen het op prijs dat u een mail naar ons beiden verstuurd.

Gymlessen
De gymlessen zijn op woensdag in de gymzaal naast de school en op donderdag in de Oosterpoort. Deze lessen worden gegeven door juf Joyce.

Schooltuinen
Op donderdag gaan we van 12.45 tot 13.45 uur naar de schooltuinen.
We fietsen dan om 12.30 uur weg bij school en zijn na 14.00 uur terug. Van de zomer- tot de herfstvakantie gaan we van alles ontdekken en leren rondom de schooltuinen en vanaf april krijgen we allemaal een eigen tuintje, erg leuk! In deze periodes moeten de leerlingen op donderdag met de fiets naar school komen. Vanaf april zijn laarzen en een tas voor de oogst ook nodig.

Gezond tussendoortje
Op dinsdag eten wij heel gezond in de klas. Dan mogen we allemaal groente en fruit meenemen voor in de kleine pauze. Natuurlijk juichen het erg toe als er vaker gezonde tussendoortjes gegeten worden op school.

Heel veel plezier op onze groepspagina!