Welkom op de groepspagina van groep 5a!

Wat leuk dat je een kijkje op onze groepspagina neemt!

Op deze groepspagina treft je het laatste nieuws, foto’s en eventueel huiswerk in de agenda.

Op dinsdag gaan we van 12.45 tot 13.45 uur naar de schooltuinen.
We fietsen dan om 12.30 uur weg bij school en zijn rond 14.00 uur terug. Denken jullie aan de fiets op dinsdag? Van de zomer- tot de herfstvakantie gaan we van alles ontdekken en leren rondom de schooltuinen en vanaf april krijgen we allemaal een eigen tuintje, erg leuk!!

Op woensdag en donderdag hebben we gym. Op woensdag hebben we gym in de gymzaal naast de school. Op donderdag hebben we van 8.30 – 9.15 uur gym in de Oosterpoort. De kinderen mogen dan verzamelen – omgekleed en wel – bij de Oosterpoort. Na de gymles lopen de kinderen met juf Irene naar school. Wanneer kinderen op de fiets zijn, lopen zij met hun fiets aan de hand naar school. Denken jullie aan de gymkleding op woensdag en donderdag?

Op dinsdag eten wij heel gezond in de klas. Dan mogen we allemaal groente en fruit meenemen voor in de kleine pauze.

De samenvattingen van geschiedenis, aardrijkskunde en natuur kunt u hier vinden.
De woordenlijsten van Take it easy Engels zijn hier terug te vinden.

Heel veel plezier op onze groepspagina!

juli

06julGehele dagNieuwsbegrip huiswerk (niet in of gelijk na de vakantie)

13julGehele dagNieuwsbegrip huiswerk (niet in of gelijk na de vakantie)

augustus