Welkom op de pagina van groep 6b

We gaan er een gezellig jaar van maken!
Er zullen regelmatig foto’s van activiteiten op de groepssite staan. Leuk om in de gaten te houden.

Op dinsdag is het gruitdag. Alle kinderen nemen iets van groente of fruit mee.
Op woensdag en donderdag hebben we gym. Vergeet je gymspullen niet! Op woensdag starten we de gymles aan de Spitsbergen.

In groep 6 krijgen de kinderen regelmatig een toets. De leerstof krijgen de kinderen een week van te voren mee. In de agenda kunt u de data van de toetsen vinden.

Werkstuk

Hier kunt u het beoordelingsformulier en tips vinden voor het werkstuk wat de kinderen moeten gaan maken.

Huiswerk
De kinderen krijgen bij de zaakvakken een samenvatting mee naar huis om thuis te leren. Samenvatting kwijt? Kijk dan even op onderstaande links:
Aardrijkskunde Meander
Geschiedenis Brandaan
Natuur Naut

Engels Take it Easy
Hier kunt u een overzicht vinden van de woordjes die geleerd moeten worden voor Engels. Aan het einde van elk hoofdstuk moeten de kinderen de woordjes leren voor de toets. De woordjes moeten van het engels naar het nederlands geleerd worden.

Wereld in getallen
Aan het einde van een blok in de rekenmethode hebben de kinderen een toets hieronder vindt u de doelen die ze aan het einde van elk blok moeten beheersen.

Rekenboek 6A
Blok 1 Blok 2 Blok 3 Blok 4

Rekenboek 6B
Blok 1 Blok 2 Blok 3 Blok 4

De kinderen hebben zelf hun inloggegevens van de website www.bloon.nl en www.nieuwsbegrip.nl.
Elke week maken de kinderen de twee lessen van nieuwsbegrip thuis, de andere tekstsoort en de woordenschat les. Dit moet op maandag in orde zijn. Is het huiswerk niet gemaakt, dan maken de kinderen dit na schooltijd alsnog in de klas.

De kinderen kunnen de spellingswoorden wekelijks oefenen op bloon.nl. Elk kind heeft aan het begin van het schooljaar een inlogcode gekregen voor ambrasoft. Hier kan geoefend worden met bijvoorbeeld de tafels.

november 2017

24novalldayalldayToets Engels unit 2