Welkom op de pagina van groep 3a

Allereerst zal ik mezelf even voorstellen. Ik ben juf Nicole, de leerkracht van groep 3a. Inmiddels is dit mijn derde jaar voor groep 3.  Na een aantal jaren voor de kleutergroep leek het mij leuk om de overstap naar het leren in groep 3 mee te maken. Het is erg leuk om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen op deze leeftijd en grote sprongen maken in het leren lezen, rekenen en schrijven. Ook de sociale ontwikkeling staat in bloei. De kinderen leren samen te spelen en samen te werken. De humor en gedachtegang van de kinderen maakt elke dag weer anders.
Veel plezier beleef ik aan het lesgeven. Regelmatig zal ik deze site updaten om u als ouder op de hoogte te brengen van nieuwtjes, leuke foto´s en belangrijke berichten.

Mocht u zelf met vragen zitten dan ben ik altijd bereikbaar per mail; nicole.hoeffnagel@hetnoorderlicht.unicoz.nl