Welkom op de pagina van groep 1/2b

Wij gymmen op dinsdag en donderdag. Op dinsdag is het ook “gruit-dag”. Als tussendoortje nemen we dan allemaal groente of fruit mee!

Juf Nathalie staat op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag voor de groep

Juf Daniëlle is er op donderdag.

Juf Yvette loopt dit schooljaar haar LIO stage in groep 1/2b. Zij is elke maandag en dinsdag aanwezig en zal deze dagen zoveel mogelijk zelfstandig gaan draaien. Vanaf de meivakantie staat juf Yvette 5 weken lang fulltime voor de groep.

Even voorstellen

Ik ben juf Nathalie. Halverwege schooljaar 2015/2016 ben ik komen werken in groep 1/2 B op Het Noorderlicht.
Groep 1/2 vormt de basis voor de rest van de schoolperiode, deze basis is erg belangrijk. Ik vind het heel leuk om daar aan bij te dragen. Ook vind ik het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan.
Als u vragen heeft, kunt u mij na schooltijd even aanspreken of mailen naar

nathalie.revet@hetnoorderlicht.unicoz.nl

Ik ben juf Yvette.
Ik studeer aan de Academische pabo te Leiden en zit nuin het laatste jaar van mijn studie. Dit jaar zal ik mijn LIO stage lopen in groep 1/2b. Gedurende mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in het jonge kind. Ik vind het mooi om te zien hoe de kinderen, in korte tijd, grote sprongen maken in hun ontwikkeling en wil hieraan graag een positieve bijdrage leveren. Op een speelse manier met, en vooral ook van, elkaar leren, is iets waar ik dit schooljaar naar streef. Hierbij heeft het hebben van plezier natuurlijk een centrale plek.

Gedurende het schooljaar zal ik, onder begeleiding van Nathalie, steeds meer taken binnen de groep op mij nemen.  Mocht u vragen hebben, dan kunt u mij op de maandag en dinsdag aanspreken of mailen via
yvette.westgeest@hetnoorderlicht.unicoz.nl

X